ELŐÉTELEK/VORSPEISEN
Lazactatár – Lachstatar
Tőkehalmáj saláta – Dorschleber Salat
Marinált halfilé (ecetes hal) – Marinierte Fischfile
Haltepertő lilahagymával – Fischgrammeln mit Lillazwiebel
LEVESEK/SUPPEN
Húsleves finommetélttel – Fleischsuppe mit Fadennudeln
Tárkonyos halgombócleves – Fischknödelsuppe mit Estragon
Bográcsgulyás 0,3/0,5l – Kesselgulasch 0,3/0,5l
Csülkös káposztaleves 0,3/0,5l – Krautsuppe mit Eisbein 0,3/0,5l
HALÁSZLEVEK/FISCHSUPPEN
Filézett pontyhalászlé 0,3/0,5l – Fischsuppe aus Karpenfilet 0,3/0,5l
Filézett pontyhalászlé házi metélt tésztával – Fischsuppe aus Karpenfilet mit Nudeln
Harcsahalászlé 0,3/0,5l – Fischsuppe aus Wels 0,3/0,5l
Halászlé vegyes halból 0,3/0,5l – Fischsuppe aus verschiedenen Fisch
Korhely halászlé 0,3/0,5l – Lumpen Fischsuppe 0,3/0,5l
HALÉTELEINK/ FISCHGERICHTE
Fogasfilé roston vajas burgonyával és rizzsel – Zanderfiletvomrost mit butterkartoffel und reis
Fogasfilé rántva vajas burgonyával és rizzsel – Zanderfilet gebacken mit butterkartoffel und reis
Fogasfilé sörtésztában sütve rizzsel – Zanderfilet Bierteig mit reis
Fogasfilé Szerb módra vajas burgonyával és rizzsel – Zanderfiletnach Serbische Art mit butterkartoffel und reis
Fogasfilé gombapéppel, reszelt sajttal csőben sütve vegyes körettel – Zanderfilet bedeckt mit Pilzbrei und Käse gebraten
Fogaspaprikás galuskával – Zanderpaprikás mit Nockerln
Harcsafilé roston vajas burgonyával és rizzsel – Wels vomrost oder gebacken mit butterkartoffel und reis
Harcsafilé rántva vajas burgonyával és rizzsel – Wels vomrost oder gebacken mit butterkartoffel und reis
Harcsafilé Orly módra, fokhagymás tejföllel, rizzsel – Welsfilet Bierteig mit Knoblauchrahm, Reis
Harcsapaprikás túróscsuszával – Welspaprikas mit Topfenfleckeln
Káposztás harcsa Székely módra – Siebenbürger Wels / mit Kraut /
Harcsapörkölt tarhonyával – Welsgulasch mit Eiergraupen
Kétszemélyes haltál /Roston hekk, Orly harcsa, rántott tengerihalfilé, fokhagymás fogas / – Fischplatte für 2 Personen /Hekk vom rost, Wels Orly Art, Seefisch gebacken, Zander mit Knoblauch /
Pontyfilé roston vajas burgonyával és rizzsel – Karpfenfilet vom rost oder gebacken mit butterkartoffel und reis
Pontyfilé rántva vajas burgonyával és rizzsel – Karpfenfilet gebacken mit butterkartoffel und reis
Lecsós pontyfilé házi tarhonyával – Karpfenfilet mit Letscho, Eiergraupen
Dorozsmai ponytyfilé – Karpfenfilet Dorozsmaer Art
Tengeri halfilé rántva, vegyes köret – Meeresfischfilet gebacken, gem. Beilage
Tengeri halfilé Orly módra, rizzsel – Meeresfischfilet Orly Art mit Reis 1
Tengeri halfilé sajtmártással, burgonyakrokett, rizs – Meeresfilet mit Käsesosse, Kartoffelkroketten, Reis
Tejszínes-gombás tengeri halfilé galuskával – Meeresfischfilet mit Pilzsosse und Nockerl
Hekk egészben roston sütve – Hekk (Seefisch) im ganzen gebraten
HÚSÉTELEINK/FLEISCHGERICHTE
Csirkemell roston kevert salátával fűszeres burgonyával – Truthahnbrust vom rost mit gem. Salat, Kräuterkartoffel
Csirkemell roston sajtmártással, burgonyakrokett, rizs – Truthahnbrust vom rost mit Käsesoose, Kartoffelkroketten, Reis
Csirkemell rántva, vajas burgonyával, rizzsel – Truthahnbrust gebacken mit Butterkartoffel, Reis
Csirke Gordon Bleu rizzsel – Cordon Bleu aus Truthahnbrust mit Reis
Párizsi csirkemell reszelt sajttal, fokhagymás tejföllel, rizzsel – Truthahnbrust auf parisier Art mit Käse, Knoblauchrahm, Reis
Csirkemell gombamártással, galuskával – Truthahnbrust mit Pilzsosse, Nockerl
Óvári sertéskaraj vajas burgonyával, rizzsel – Schweinschnitzel Óvári Art mit Butterkartoffel, Reis
Lacipecsenye vegyes körettel – Schweinschnitzel mit Knoblauch
Sertéskaraj rántva rizzsel, burgonya salátával – Schweinschniztel gebacken, Reis, Kartoffelsalat
Lecsós sertésszelet házi tarhonyával – Schweinschnitzel mit Letscho mit Eiergraupen
Hentes sertéskaraj, fűszeres burgonyával (sonkás, uborkás raguval) – Schweinschnitzel Metzger Art (mit Schinken, Gurken ragu)
Vörösboros marhapörkölt galuskával – Rindspörkölt mit Nockerl
Borjúláb rántva rizzsel, tartárral – Kalbsfüsse gebacken, Reis, Sosse Tartar
SALÁTÁK/SALATE
Paradicsom saláta – Tomaten Salat
Uborka saláta – Gurken Salat
Káposzta saláta – Kraut Salat
Burgonya saláta – Kartoffel Salat
Majonézes burgonya saláta – Mayonaise Kartoffeln Salat
Ecetes almapaprika – Essigpaprika
Csemege uborka – Delikatessgurke
Vegyes saláta – Gemischte Salat
Tartár mártás – Tartaren Sosse
TÉSZTÁK, CSEMEGÉK/ NACHSPEISEN
Mandulás galuska gesztenyével, csokiöntettel – Nockerl mit Mandeln, Kastanien Schokoladesosse
Gesztenyés palacsinta, kókuszos csokiöntettel – Kastanienpalatschinken mit Schokoladesosse, Kokus
Gesztenyepüré – Kastanienreis
Ízes palacsinta – Palatschinken mit Marmalade
Túrósbéles áfonya lekvárral – Topfennudelauflauf mit Heidelbeermarmelade
Túróscsusza tepertővel – Toptenfleckerl mit Grammeln