Étlap

ELŐÉTELEK/VORSPEISEN

Lazactatár – Lachstatar 1100,-  

Tőkehalmáj saláta – Dorschleber Salat 1290,-  

Marinált halfilé (ecetes hal) – Marinierte Fischfile 750,-  

Haltepertő lilahagymával – Fischgrammeln mit Lillazwiebel 1100,-  

LEVESEK/SUPPEN

Húsleves finommetélttel – Fleischsuppe mit Fadennudeln 490,-  

Tárkonyos halgombócleves – Fischknödelsuppe mit Estragon 850,-  

Bográcsgulyás 0,3/0,5l – Kesselgulasch 0,3/0,5l 900,-/1500,-  

Csülkös káposztaleves 0,3/0,5l – Krautsuppe mit Eisbein 0,3/0,5l 720,-/1200,-  

HALÁSZLEVEK/FISCHSUPPEN

Filézett ponytyhalászlé 0,3/0,5l – Fischsuppe aus Karpenfilet 0,3/0,5l 1140,-/1900,-

Filézett ponytyhalászlé házi metélt tésztával – Fischsuppe aus Karpenfilet mit Nudeln 1170,-/1950,-  

Harcsahalászlé 0,3/0,5l – Fischsuppe aus Wels 0,3/0,5l 1200,-/1990,-  

Halászlé vegyes halból 0,3/0,5l – Fischsuppe aus verschiedenen Fisch 1170,-/1950,-  

Korhely halászlé 0,3/0,5l – Lumpen Fischsuppe 0,3/0,5l 1170,-/1950,-  

HALÉTELEINK/ FISCHGERICHTE

Fogasfilé roston vajas burgonyával és rizzsel – Zanderfiletvomrost mit butterkartoffel und reis 3200,-  

Fogasfilé rántva vajas burgonyával és rizzsel – Zanderfilet gebacken mit butterkartoffel und reis 2850,-  

Fogasfilé sörtésztában sütve rizzsel – Zanderfilet Bierteig mit reis 2850,-  

Fogasfilé Szerb módra vajas burgonyával és rizzsel – Zanderfiletnach Serbische Art mit butterkartoffel und reis3200,-  

Fogasfilé gombapéppel, reszelt sajttal csőben sütve vegyes körettel – Zanderfilet bedeckt mit Pilzbrei und Käse gebraten 2990,-  

Fogaspaprikás galuskával – Zanderpaprikás mit Nockerln 2790,-  

Harcsafilé roston vajas burgonyával és rizzselWels vomrost oder gebacken mit butterkartoffel und reis 2850,-  

Harcsafilé rántva vajas burgonyával és rizzselWels vomrost oder gebacken mit butterkartoffel und reis 2600,-  

Harcsafilé Orly módra, fokhagymás tejföllel,  rizzsel – Welsfilet Bierteig mit Knoblauchrahm, Reis 2400,-  

Harcsapaprikás  túróscsuszával – Welspaprikas mit Topfenfleckeln 2850,-  

Káposztás harcsa Székely módra – Siebenbürger Wels / mit Kraut / 2350,-

Harcsapörkölt tarhonyával – Welsgulasch mit Eiergraupen 2350,-  

Kétszemélyes haltál  /Roston hekk, Orly harcsa, rántott tengerihalfilé, fokhagymás fogas / – Fischplatte für 2 Personen /Hekk vom rost, Wels Orly Art,  Seefisch gebacken, Zander mit Knoblauch / 5990,-  

Pontyfilé roston vajas burgonyával és rizzsel – Karpfenfilet vom rost oder gebacken mit butterkartoffel und reis 2200,-  

Pontyfilé rántva vajas burgonyával  és rizzsel – Karpfenfilet gebacken mit butterkartoffel und reis 2200,-  

Lecsós pontyfilé házi tarhonyávalKarpfenfilet mit Letscho, Eiergraupen 2300,- 

Dorozsmai ponytyfilé – Karpfenfilet Dorozsmaer Art 2450,-  

Tengeri halfilé rántva, vegyes köret – Meeresfischfilet gebacken, gem. Beilage 1600,-  

Tengeri halfilé Orly módra, rizzsel – Meeresfischfilet Orly Art mit Reis 1600,-  

Tengeri halfilé sajtmártással, burgonyakrokett,  rizs – Meeresfilet mit Käsesosse, Kartoffelkroketten, Reis 1950,-  

Tejszínes-gombás tengeri halfilé galuskával – Meeresfischfilet mit Pilzsosse und Nockerl 1950,-  

Hekk egészben roston sütve – Hekk (Seefisch)  im ganzen gebraten 400,-/10dkg  

HÚSÉTELEINK/FLEISCHGERICHTE

Csirkemell roston kevert salátával fűszeres burgonyával – Truthahnbrust vom rost mit gem. Salat, Kräuterkartoffel 1950,- 

Csirkemell roston sajtmártással, burgonyakrokett, rizs – Truthahnbrust vom rost mit Käsesoose, Kartoffelkroketten, Reis 2200,- 

Csirkemell rántva, vajas burgonyával, rizzsel – Truthahnbrust gebacken mit Butterkartoffel, Reis 1850,-  

Csirke Gordon Bleu rizzsel – Cordon Bleu aus Truthahnbrust mit Reis 2250,-  

Párizsi csirkemell reszelt sajttal, fokhagymás tejföllel, rizzsel – Truthahnbrust auf parisier Art mit Käse, Knoblauchrahm, Reis 1850,-

Csirkemell gombamártással, galuskával – Truthahnbrust mit Pilzsosse, Nockerl 1950,-  

Óvári sertéskaraj vajas burgonyával, rizzselSchweinschnitzel Óvári Art mit Butterkartoffel, Reis 2200,-  

Lacipecsenye vegyes körettel – Schweinschnitzel mit Knoblauch 1850,-  

Sertéskaraj rántva rizzsel, burgonya salátával – Schweinschniztel gebacken, Reis, Kartoffelsalat 1850,-

Lecsós sertésszelet házi tarhonyával – Schweinschnitzel mit Letscho mit Eiergraupen 1900,-  

Hentes sertéskaraj, fűszeres burgonyával (sonkás, uborkás raguval) – Schweinschnitzel Metzger Art (mit Schinken, Gurken ragu) 2200,- 

Vörösboros marhapörkölt galuskával – Rindspörkölt mit Nockerl 1990,-  

Borjúláb rántva rizzsel, tartárral – Kalbsfüsse gebacken, Reis, Sosse Tartar 2200,-  

SALÁTÁK/SALATE

Paradicsom saláta – Tomaten Salat 400,-

Uborka saláta – Gurken Salat400,-

Káposzta saláta – Kraut Salat 400,-

Burgonya saláta – Kartoffel Salat 400,-

Majonézes burgonya saláta – Mayonaise Kartoffeln Salat 550,-

Ecetes almapaprika – Essigpaprika 300,-

Csemege uborka – Delikatessgurke 300,-

Vegyes saláta – Gemischte Salat 400,-

Tartár mártás – Tartaren Sosse 300,-

TÉSZTÁK, CSEMEGÉK/ NACHSPEISEN

Mandulás galuska gesztenyével, csokiöntettel – Nockerl mit Mandeln, Kastanien Schokoladesosse 650,- 

Gesztenyés palacsinta, kókuszos csokiöntettel – Kastanienpalatschinken mit Schokoladesosse, Kokus 550,-  

Gesztenyepüré – Kastanienreis 550,-  

Ízes palacsinta – Palatschinken mit Marmalade 450,- 

Túrósbéles áfonya lekvárral – Topfennudelauflauf mit Heidelbeermarmelade 700,-  

Túróscsusza tepertővel – Toptenfleckerl mit Grammeln 750,-