Étlap

ELŐÉTELEK/VORSPEISEN

Lazactatár – Lachstatar

Tőkehalmáj saláta – Dorschleber Salat  

Marinált halfilé (ecetes hal) – Marinierte Fischfile  

Haltepertő lilahagymával – Fischgrammeln mit Lillazwiebel  

LEVESEK/SUPPEN

Húsleves finommetélttel – Fleischsuppe mit Fadennudeln

Tárkonyos halgombócleves – Fischknödelsuppe mit Estragon  

Bográcsgulyás 0,3/0,5l – Kesselgulasch 0,3/0,5l  

Csülkös káposztaleves 0,3/0,5l – Krautsuppe mit Eisbein 0,3/0,5l  

HALÁSZLEVEK/FISCHSUPPEN

Filézett pontyhalászlé 0,3/0,5l – Fischsuppe aus Karpenfilet 0,3/0,5l

Filézett pontyhalászlé házi metélt tésztával – Fischsuppe aus Karpenfilet mit Nudeln

Harcsahalászlé 0,3/0,5l – Fischsuppe aus Wels 0,3/0,5l  

Halászlé vegyes halból 0,3/0,5l – Fischsuppe aus verschiedenen Fisch  

Korhely halászlé 0,3/0,5l – Lumpen Fischsuppe 0,3/0,5l  

HALÉTELEINK/ FISCHGERICHTE

Fogasfilé roston vajas burgonyával és rizzsel – Zanderfiletvomrost mit butterkartoffel und reis

Fogasfilé rántva vajas burgonyával és rizzsel – Zanderfilet gebacken mit butterkartoffel und reis  

Fogasfilé sörtésztában sütve rizzsel – Zanderfilet Bierteig mit reis  

Fogasfilé Szerb módra vajas burgonyával és rizzsel – Zanderfiletnach Serbische Art mit butterkartoffel und reis 

Fogasfilé gombapéppel, reszelt sajttal csőben sütve vegyes körettel – Zanderfilet bedeckt mit Pilzbrei und Käse gebraten  

Fogaspaprikás galuskával – Zanderpaprikás mit Nockerln

Harcsafilé roston vajas burgonyával és rizzselWels vomrost oder gebacken mit butterkartoffel und reis  

Harcsafilé rántva vajas burgonyával és rizzselWels vomrost oder gebacken mit butterkartoffel und reis  

Harcsafilé Orly módra, fokhagymás tejföllel,  rizzsel – Welsfilet Bierteig mit Knoblauchrahm, Reis  

Harcsapaprikás  túróscsuszával – Welspaprikas mit Topfenfleckeln  

Káposztás harcsa Székely módra – Siebenbürger Wels / mit Kraut /

Harcsapörkölt tarhonyával – Welsgulasch mit Eiergraupen  

Kétszemélyes haltál  /Roston hekk, Orly harcsa, rántott tengerihalfilé, fokhagymás fogas / – Fischplatte für 2 Personen /Hekk vom rost, Wels Orly Art,  Seefisch gebacken, Zander mit Knoblauch /  

Pontyfilé roston vajas burgonyával és rizzsel – Karpfenfilet vom rost oder gebacken mit butterkartoffel und reis  

Pontyfilé rántva vajas burgonyával  és rizzsel – Karpfenfilet gebacken mit butterkartoffel und reis  

Lecsós pontyfilé házi tarhonyávalKarpfenfilet mit Letscho, Eiergraupen

Dorozsmai ponytyfilé – Karpfenfilet Dorozsmaer Art  

Tengeri halfilé rántva, vegyes köret – Meeresfischfilet gebacken, gem. Beilage  

Tengeri halfilé Orly módra, rizzsel – Meeresfischfilet Orly Art mit Reis 1  

Tengeri halfilé sajtmártással, burgonyakrokett,  rizs – Meeresfilet mit Käsesosse, Kartoffelkroketten, Reis

Tejszínes-gombás tengeri halfilé galuskával – Meeresfischfilet mit Pilzsosse und Nockerl  

Hekk egészben roston sütve – Hekk (Seefisch)  im ganzen gebraten  

HÚSÉTELEINK/FLEISCHGERICHTE

Csirkemell roston kevert salátával fűszeres burgonyával – Truthahnbrust vom rost mit gem. Salat, Kräuterkartoffel

Csirkemell roston sajtmártással, burgonyakrokett, rizs – Truthahnbrust vom rost mit Käsesoose, Kartoffelkroketten, Reis

Csirkemell rántva, vajas burgonyával, rizzsel – Truthahnbrust gebacken mit Butterkartoffel, Reis  

Csirke Gordon Bleu rizzsel – Cordon Bleu aus Truthahnbrust mit Reis  

Párizsi csirkemell reszelt sajttal, fokhagymás tejföllel, rizzsel – Truthahnbrust auf parisier Art mit Käse, Knoblauchrahm, Reis

Csirkemell gombamártással, galuskával – Truthahnbrust mit Pilzsosse, Nockerl  

Óvári sertéskaraj vajas burgonyával, rizzselSchweinschnitzel Óvári Art mit Butterkartoffel, Reis  

Lacipecsenye vegyes körettel – Schweinschnitzel mit Knoblauch  

Sertéskaraj rántva rizzsel, burgonya salátával – Schweinschniztel gebacken, Reis, Kartoffelsalat

Lecsós sertésszelet házi tarhonyával – Schweinschnitzel mit Letscho mit Eiergraupen  

Hentes sertéskaraj, fűszeres burgonyával (sonkás, uborkás raguval) – Schweinschnitzel Metzger Art (mit Schinken, Gurken ragu)

Vörösboros marhapörkölt galuskával – Rindspörkölt mit Nockerl

Borjúláb rántva rizzsel, tartárral – Kalbsfüsse gebacken, Reis, Sosse Tartar  

SALÁTÁK/SALATE

Paradicsom saláta – Tomaten Salat

Uborka saláta – Gurken Salat

Káposzta saláta – Kraut Salat

Burgonya saláta – Kartoffel Salat

Majonézes burgonya saláta – Mayonaise Kartoffeln Salat

Ecetes almapaprika – Essigpaprika

Csemege uborka – Delikatessgurke

Vegyes saláta – Gemischte Salat

Tartár mártás – Tartaren Sosse

TÉSZTÁK, CSEMEGÉK/ NACHSPEISEN

Mandulás galuska gesztenyével, csokiöntettel – Nockerl mit Mandeln, Kastanien Schokoladesosse

Gesztenyés palacsinta, kókuszos csokiöntettel – Kastanienpalatschinken mit Schokoladesosse, Kokus 

Gesztenyepüré – Kastanienreis  

Ízes palacsinta – Palatschinken mit Marmalade  

Túrósbéles áfonya lekvárral – Topfennudelauflauf mit Heidelbeermarmelade  

Túróscsusza tepertővel – Toptenfleckerl mit Grammeln